A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Hrvatski nogometni savez dao podršku Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji beskućnika

Predstavnike Neformalne mreže prihvatilišta za beskućnike u Hrvatskoj, okupljene oko projekta Hrvatske nogometne reprezentacije beskućnika, primio je 29. ožujka Zorislav Srebrić, glavni tajnik Hrvatskog nogometnog saveza.
Povod ovom sastanku bio je predstavljanje ovog projekta, koji bi vrhunac ove godine trebao doživjeti u nastupu Hrvatske reprezentacije socijalno isključivih ljudi na natjecanju “Homeless World Cup” u Brazilu. U Rio de Janeiru od 18. do 28. rujna očekuje se da će se okupiti rekordnih 64 svjetskih reprezentacija, odnosno više od 500 beskućnika, djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi, domova za odgoj i obrazovanje, bivših ovisnika i zatvorenika te Roma.
Srebrić je u ime HNS-a obećao svesrdnu podršku ovom jedinstvenom projektu u Hrvatskoj, čija je realizacija već započela pripremnim turnirom u Rijeci, a ukoliko bude dovoljno financijskih sredstava, nastavit će se turnirima u Zagrebu, Splitu, poljskom Wroclawu te završnim pripremama u Karlovcu za odlazak u Brazil.
Jedan od promotora ovog projekta je Nikola Jurčević, bivši “Vatreni”, a sadašnji pomoćni trener Hrvatske nogometne reprezentacije.

Comments are closed.