A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

“Bez predrasuda II”

Drugu godinu zaredom riječko prihvatilište za beskućnike “Ruže sv. Franje” godišnjicu svoga osnutka započelo je obilježavati malonogometnim turnirom “Bez predrasuda II” koji je 20. ožujka na Korzu u sportskom duhu okupio uglavnom ljude s margine društva. Treći rođendan jedine kuće za ljude bez krova nad glavom na širem primorsko-istarskom području, koja je dosad bila jedini dom za 200 nevoljnika, svojim su odazivom uveličale ekipe Zajednice Roma “Romsko jedinstvo”, koji su se pokazali i kao najbolji nogometaši, zatim Doma za odgoj i obrazovanje, riječkih beskućnika kao domaćina, ljubljanske udruge “Kralji ulice” te bogoslova. Revijalnu utakmicu odigrale su selekcije beskućnika Hrvatske i Slovenije, u kojoj su, kao i prošle godine, gosti bili uspješniji.
Voditeljica Prihvatilišta Vilma Mlinarić uručivši pehare i nagrade za najuspješnije, zahvalila se svima na odazivu na turniru, koji je ujedno i prvi u nizu oglednih za odlazak najuspješnijih hrvatskih nogometaša među bezdomcima na Svjetsko nogometno prvenstvo beskućnika u Brazilu, u rujnu ove godine. U organizaciji turnira pomogli su Grad Rijeka i Riječki športski sveučilišni savez, nogometni sudac Đani Tomičić, radijski voditelj Marin Miletić te drugi volonteri.

Comments are closed.